[ess_grid alias="Cursusgrid"]

Drumles Rotterdam.

Een beat staat aan de basis van bijna ieder lied, je kunt het zien als de hartslag van een song. Je kunt daarom drums ook terugvinden in vele genres, maar in ieder van deze genres heeft de drums weer haar eigen karakteristieken en technieken. Dit en nog veel meer is wat jij kunt leren bij de drumles Rotterdam. Schrijf je vandaag nog in voor een gratis proefles en ontdek wat jij allemaal uit jouw talent kunt halen.

Drumles van professionals.

Bij de Muziekschool Rotterdam krijg je les van de beste gediplomeerde drumdocenten die met hun jarenlange praktische en theoretische ervaringen jouw optimaal kunnen bijstaan in het ontwikkelen van jouw talenten. Met een lesaanpak aangepast aan de cursist kunnen onze drumdocenten flexibel inspringen op jouw muzikale wensen, wat deze wensen ook mogen zijn. Of je nu jazz of juist metal wilt leren spelen, of je nu een beginnende drummer bent of juist al jarenlange ervaringen hebt, voor iedereen is er een plek bij de drumles Rotterdam. Wij staan altijd voor jou klaar.

Van Pop tot Jazz.

Bij de drumles Rotterdam staan de wensen van de cursist centraal, wat deze ook mogen zijn. Of je nu pop drums of juist jazz wilt spelen, het is allemaal mogelijk bij de Muziekschool Rotterdam. Wanneer je samen met een van onze gediplomeerde docenten een solide basis hebt opgebouwd, kun je jouw talent ontwikkelen in een of meerdere genres die jouw voorkeur hebben. Naast jouw genre naar voorkeur, maak je ook verschillende muzikale uitstapjes naar andere genres om zo te ontdekken wat de karakteristieken en technieken zijn die bij ieder van deze genres horen.

Direct van start.

Elke week vinden er bij de Drumles Rotterdam instroommomenten plaats. Elke cursist kan daarom dan ook direct aanvangen met de lessen bij de Drumles Rotterdam. Schrijf jij je samen met een vriend, vriendin, broertje, zusje of collega in? Dan ontvangen jullie samen 10% groepskorting per cursist per les gedurende de gehele lesperiode, ook bij het verlengen van een huidige lesperiode. Mocht jij je graag alleen in willen schrijven maar toch in groepsvorm les willen krijgen? Dan vormen wij op basis van jouw niveau een geschikte groep voor jou samen. Geef daarom dan ook op in welke groepsvorm jij graag een proefles zou willen volgen.

Volg een gratis proefles bij Drumles Rotterdam.

Bij de Drumles Rotterdam draait alles om onze passie voor muziek. Wij geven dan ook iedereen graag de kans deze passie met ons te delen. Schrijf je samen in voor een gratis proefles met een vriend, vriendin, familielid of collega, en ontvang een korting van 10% per cursist per les gedurende de gehele lesperiode. Mocht jij je graag alleen in willen schrijven maar toch in groepsvorm les willen krijgen? Dan vormen wij een geschikte groep voor jou samen.