[ess_grid alias="Cursusgrid"]

Gitaarles Rotterdam.

Heb jij altijd al gitaar willen spelen? Of speel jij juist al de sterren van de hemel? Iedereen kan terecht bij de Muziekschool Rotterdam voor het volgen van gitaarles, jong of oud, beginnend of ervaren. Samen met een van onze gediplomeerde gitaardocenten ga jij aan de slag om het beste uit jezelf en jouw instrument te halen. Schijf je vandaag nog in voor een gratis proefles en ontdek jouw talent!

Gitaarles van de beste gediplomeerde docenten.

De gediplomeerde docenten van de Muziekschool Rotterdam zetten alles op alles om jou met al hun praktische en theoretische kennis te ondersteunen. De lesprogramma's worden dan ook aangepast aan de leerling zodat jij jouw talent kunt ontwikkelen op jouw eigen manier. Daarbij komt natuurlijk veel meer kijken dan alleen het beheersen van de gitaar, je gaat bijvoorbeeld ook samen met jouw docent kijken naar de verschillende gitaren, versterkers en effecten die er nu eigenlijk allemaal zijn, in welke genres deze gebruikt worden en wat daar bijvoorbeeld de functies, mogelijkheden en karakteristieken van zijn. Maak je verschillende uitstapjes naar andere genres om zo te ontdekken welke rol de gitaar in ieder van deze genres heeft en leer je verschillende accessoires te gebruiken zoals een capo, een stemapparaat, een metronoom en nog veel meer! Ben jij benieuwd wat jíj allemaal kunt leren bij de gitaarles van de Muziekschool Rotterdam? Schrijf je dan in voor een gratis proefles en ontdek het allemaal.

Breed scala aan genres.

De gitaar is een enorm veelzijdig instrument en wordt daarom dus ook in vele genres gebruikt in de muziek. Voor elk van deze genres heeft de Muziekschool Rotterdam wel een docent beschikbaar die jou alle fijne kneepjes hiervan kan leren. Of je nu van pop of metal houdt, of dat je nu juist klassiek gitaar zou willen spelen, de docenten van de Muziekschool Rotterdam staan voor jouw klaar om het beste uit jouw talenten naar boven te halen, met een lesaanpak aangepast aan jou, zodat jij dit talent zo optimaal mogelijk kunt ontwikkelen.

Direct beginnen.

Elke week vinden er bij de Gitaarles Rotterdam instroommomenten plaats. Elke cursist kan daarom dan ook direct aanvangen met de lessen bij de Gitaarles Rotterdam. Schrijf jij je samen met een vriend, vriendin, broertje, zusje of collega in? Dan ontvangen jullie samen 10% groepskorting per cursist per les gedurende de gehele lesperiode, ook bij het verlengen van een huidige lesperiode. Mocht jij je graag alleen in willen schrijven maar toch in groepsvorm les willen krijgen? Dan vormen wij op basis van jouw niveau een geschikte groep voor jou samen. Geef daarom dan ook op in welke groepsvorm jij graag een proefles zou willen volgen.

Volg een gratis proefles bij Gitaarles Rotterdam.

Bij de Gitaarles Rotterdam draait alles om onze passie voor muziek. Wij geven dan ook iedereen graag de kans deze passie met ons te delen. Schrijf je samen in voor een gratis proefles met een vriend, vriendin, familielid of collega, en ontvang een korting van 10% per cursist per les gedurende de gehele lesperiode. Mocht jij je graag alleen in willen schrijven maar toch in groepsvorm les willen krijgen? Dan vormen wij een geschikte groep voor jou samen.