[ess_grid alias="Cursusgrid"]

Pianoles Rotterdam.

Altijd al piano of keyboard willen spelen? Of ben je juist op zoek naar de mogelijkheid om jouw talent hierin uit te breiden? Bij de pianoles van de Pianoles Rotterdam ben je dan op de juiste plek! Samen met een van onze gediplomeerde docenten ga jij op zoek naar het beste in jezelf en jouw instrument. Schijf je vandaag nog in voor een gratis proefles en ontdek dit talent!

Pianoles van de beste gediplomeerde docenten.

Of je nu nog nooit een piano of keyboard hebt aangeraakt, of dat je juist al de sterren van de hemel kunt spelen, voor iedereen is er een plekje bij de Muziekschool Rotterdam. Met meer dan 40 jaar aan ervaring kunnen wij jou zo optimaal mogelijk ondersteunen bij het ontwikkelen van jouw talent. Bij de pianoles Rotterdam staan de wensen van de cursist centraal, wat deze wensen ook mogen zijn. Met een lesaanpak aangepast aan die van de cursist kunnen onze gediplomeerde pianodocenten flexibel inspelen op het behalen van jouw muzikale doelen.

Breed scala's aan genres.

De piano en keyboard zijn enorm veelzijdige instrumenten, en je kunt deze instrumenten daarom ook terugvinden in vele genres. Bij de pianoles Rotterdam vinden wij het daarom dan ook belangrijk dat iedere cursist bijgestaan kan worden in zijn of haar voorkeursgenre. Van pop tot jazz, en van klassiek tot blues, de kennis hebben wij in huis en willen deze maar al te graag delen met onze cursisten.

Direct van start.

Elke week vinden er bij de Pianoles Rotterdam instroommomenten plaats. Elke cursist kan daarom dan ook direct aanvangen met de lessen bij de Pianoles Rotterdam. Schrijf jij je samen met een vriend, vriendin, broertje, zusje of collega in? Dan ontvangen jullie samen 10% groepskorting per cursist per les gedurende de gehele lesperiode, ook bij het verlengen van een huidige lesperiode. Mocht jij je graag alleen in willen schrijven maar toch in groepsvorm les willen krijgen? Dan vormen wij op basis van jouw niveau een geschikte groep voor jou samen. Geef daarom dan ook op in welke groepsvorm jij graag een proefles zou willen volgen.

Volg een gratis proefles bij Pianoles Rotterdam.

Bij de Pianoles Rotterdam draait alles om onze passie voor muziek. Wij geven dan ook iedereen graag de kans deze passie met ons te delen. Schrijf je samen in voor een gratis proefles met een vriend, vriendin, familielid of collega, en ontvang een korting van 10% per cursist per les gedurende de gehele lesperiode. Mocht jij je graag alleen in willen schrijven maar toch in groepsvorm les willen krijgen? Dan vormen wij een geschikte groep voor jou samen.