[ess_grid alias="Cursusgrid"]

Zangles Rotterdam.

Stel je eens jouw favoriete liedjes voor zonder zang. Zang geeft liedjes een verhaal en maakt de beleving en emotie van een song compleet. Maar zingen is niet iets wat iemand wel of niet kan, het is een kwaliteit die je moet ontwikkelen. De zangles van de Muziekschool Rotterdam ondersteunt jou in het ontwikkelen van dit talent, en gaat samen met jou aan de slag om het beste uit jou én je stem te halen. Schrijf je vandaag nog in voor een gratis proefles en ontdek jouw stem.

Zangles van de beste gediplomeerde docenten.

Jouw stem is iets heel kostbaars, jouw middel om te communiceren, en daarom is een professionele ondersteuning essentieel bij het ontwikkelen van jouw stem. Bij de zangles Rotterdam word je ondersteund door de beste gediplomeerde zangdocenten, die met hun jarenlange ervaringen dé sleutel vormen tot het behalen van jouw muzikale doelen. Samen met jouw docent ontwikkel je een solide basis waarop je op een gezonde manier jouw stem kunt ontwikkelen, en bouw je zo voort tot jouw persoonlijke top.

Een lesaanpak aangepast aan jou.

Met meer dan 40 jaar aan ervaring is de zangles van de Muziekschool Rotterdam dé plek voor het ontwikkelen van jouw stem. Of je nu nog geen enkele ervaring hebt, of juist al de sterren van de hemel zingt, voor iedereen is er een plekje. Je gaat samen met jouw docent op een gezonde manier op zoek naar het beste in jouw zangtalent, of je nu graag klassiek of juist pop wilt zingen, de lesaanpak wordt aan iedere cursist aangepast en zo kunnen wij jouw succes verzekeren.

Direct van start.

Elke week vinden er bij de Zangles Rotterdam instroommomenten plaats. Elke cursist kan daarom dan ook direct aanvangen met de lessen bij de Zangles Rotterdam. Schrijf jij je samen met een vriend, vriendin, broertje, zusje of collega in? Dan ontvangen jullie samen 10% groepskorting per cursist per les gedurende de gehele lesperiode, ook bij het verlengen van een huidige lesperiode. Mocht jij je graag alleen in willen schrijven maar toch in groepsvorm les willen krijgen? Dan vormen wij op basis van jouw niveau een geschikte groep voor jou samen. Geef daarom dan ook op in welke groepsvorm jij graag een proefles zou willen volgen.

Volg een gratis proefles bij Zangles Rotterdam.

Bij de Zangles Rotterdam draait alles om onze passie voor muziek. Wij geven dan ook iedereen graag de kans deze passie met ons te delen. Schrijf je samen in voor een gratis proefles met een vriend, vriendin, familielid of collega, en ontvang een korting van 10% per cursist per les gedurende de gehele lesperiode. Mocht jij je graag alleen in willen schrijven maar toch in groepsvorm les willen krijgen? Dan vormen wij een geschikte groep voor jou samen.