[ess_grid alias="Cursusgrid"]

Basgitaarles Rotterdam.

De basgitaar heeft een dragende en daarom dus ook een essentiële functie in de muziek. Je kunt daarom de basgitaar dus ook terug vinden in vele genres. Bij de Basgitaarles Rotterdam kunnen wij jou bijstaan in het ontwikkelen van jouw bass skills in een genre naar jouw voorkeur, met de ondersteuning van de beste gediplomeerde docenten ga jij op zoek naar het allerbeste in jouw talent.

Bass leren spelen van de beste gediplomeerde docenten.

Of je nu een absolute beginner bent, of nu je juist al de sterren van de hemel speelt, bij de basgitaarles Rotterdam is er voor ieder wat wils. Samen met een van onze gediplomeerde basdocenten ga jij op zoek naar jouw persoonlijke muzikale top. Deze docenten vormen met hun praktische en theoretische kennis de onmisbare schakel in het behalen van jouw muzikale doelen. Met de juist basis en in een genre naar jouw keuze, maken onze cursisten samen met hun docenten de basgitaarles van de Muziekschool Rotterdam tot een groot succes. Schijf je daarom vandaag nog in voor een gratis proefles en ontdek wat de Muziekschool Rotterdam voor jou kan betekenen.

Van Pop tot een walking Bass.

De basgitaar is in vele genres terug te vinden, en een ieder van deze genres heeft haar eigen karakteristieken en technieken die jij allemaal kunt leren bij de Basgitaarles Rotterdam. Wanneer jij samen met jouw docent de essentiële basis hebt opgebouwd ga je aan de slag in een genre naar jouw voorkeur, maar maak je ook verschillende muzikale uitstapjes naar andere genres om zo te ontdekken wat er nu eigenlijk allemaal mogelijk is met een basgitaar.

Direct van start.

Elke week vinden er bij de Basgitaarles Rotterdam instroommomenten plaats. Elke cursist kan daarom dan ook direct aanvangen met de lessen bij de Basgitaarles Rotterdam. Schrijf jij je samen met een vriend, vriendin, broertje, zusje of collega in? Dan ontvangen jullie samen 10% groepskorting per cursist per les gedurende de gehele lesperiode, ook bij het verlengen van een huidige lesperiode. Mocht jij je graag alleen in willen schrijven maar toch in groepsvorm les willen krijgen? Dan vormen wij op basis van jouw niveau een geschikte groep voor jou samen. Geef daarom dan ook op in welke groepsvorm jij graag een proefles zou willen volgen.

Volg een gratis proefles bij Basgitaarles Rotterdam.

Bij de Basgitaarles Rotterdam draait alles om onze passie voor muziek. Wij geven dan ook iedereen graag de kans deze passie met ons te delen. Schrijf je samen in voor een gratis proefles met een vriend, vriendin, familielid of collega, en ontvang een korting van 10% per cursist per les gedurende de gehele lesperiode. Mocht jij je graag alleen in willen schrijven maar toch in groepsvorm les willen krijgen? Dan vormen wij een geschikte groep voor jou samen.