[ess_grid alias="Cursusgrid"]

Dj School Rotterdam.

Zou jij willen leren hoe jij die vette set neer kunt zetten? Dan ben je bij de DJ School Rotterdam op de juiste plek. Samen met een van onze gediplomeerde DJ docenten ga jij op zoek naar het allerbeste in jouw DJ skills. Je leert niet alleen hoe om te gaan met alle functies die de decks en mixer jou te bieden hebben, maar ook door gebruik te maken van mixing software en nog veel meer! Volg vandaag nog een gratis proefles en ontdek jouw talent.

DJ les van de beste gediplomeerde docenten.

Bij de DJ School Rotterdam krijg je les van alleen de beste gediplomeerde DJ docenten. Deze docenten kunnen met hun jarenlange praktische en theoretische kennis en ervaringen jou optimaal kunnen bijstaan in het ontwikkelen van jouw DJ skills. Je leert niet alleen om te gaan met de decks en mixer, maar ook hoe jij onder andere mixing software kunt gebruiken om die vette set neer te kunnen zetten.

Van Dance tot Pop.

Of je nu graag big room, deephouse, of juist klassiekers wilt gaan draaien. Ieder kan bijgestaan worden in zijn of haar voorkeursgenre. Met een lesaanpak aangepast aan iedere cursist kunnen onze gediplomeerde docenten flexibel inspringen op de wensen van de cursist, wat deze wensen ook mogen zijn.

Direct van start.

Elke week vinden er bij de DJ School Rotterdam instroommomenten plaats. Elke cursist kan daarom dan ook direct aanvangen met de lessen bij de DJ School Rotterdam. Schrijf jij je samen met een vriend, vriendin, broertje, zusje of collega in? Dan ontvangen jullie samen 10% groepskorting per cursist per les gedurende de gehele lesperiode, ook bij het verlengen van een huidige lesperiode. Mocht jij je graag alleen in willen schrijven maar toch in groepsvorm les willen krijgen? Dan vormen wij op basis van jouw niveau een geschikte groep voor jou samen. Geef daarom dan ook op in welke groepsvorm jij graag een proefles zou willen volgen.

Volg een gratis proefles bij de DJ School Rotterdam.

Bij de DJ School Rotterdam draait alles om onze passie voor muziek. Wij geven dan ook iedereen graag de kans deze passie met ons te delen. Schrijf je samen in voor een gratis proefles met een vriend, vriendin, familielid of collega, en ontvang een korting van 10% per cursist per les gedurende de gehele lesperiode. Mocht jij je graag alleen in willen schrijven maar toch in groepsvorm les willen krijgen? Dan vormen wij een geschikte groep voor jou samen.