[ess_grid alias="Cursusgrid"]

Muziekproductie Rotterdam.

Heb jij altijd al jouw eigen liedjes willen schrijven en produceren? Dan ben je bij de Muziekschool Rotterdam op de juiste plaats. Samen ga jij met een van onze gediplomeerde docenten aan de slag om het beste uit jouw songwriting en productie skills te halen. Je leert om te gaan met niet alleen software en hardware maar ook hoe jij nou die hit track kunt schrijven!

De fijne kneepjes van de beste docenten.

De gediplomeerde songwriting en muziekproductie docenten van de Muziekschool Rotterdam leren je alle fijne kneepjes van het vak. Door de jarenlange praktische en theoretische ervaringen van onze docenten kunnen zij jou optimaal bijstaan in het ontwikkelen van jouw skills. Je leert niet alleen om te gaan met software, hardware, mixers en Daw's, maar ook hoe een goede song nu eigenlijk is opgebouwd. Ook leer je hoe jij jouw eigen track kunt afmixen en masteren om zo een radio waardige track te kunnen afleveren.

Van Dance tot Pop.

Welke stijl jij ook graag zou willen schrijven of produceren, het kan allemaal bij de cursus muziekproductie Rotterdam. Met een lesprogramma aangepast aan de wensen van de cursist, zijn onze docenten enorm flexibel om in te spelen op jouw voorkeurgenre. Of dat nu dance, rock, deephouse, big room, of juist pop is, voor iedereen is er plaats bij de Muziekschool Rotterdam.

Direct van start.

Elke week vinden er bij de cursus Muziekproductie Rotterdam instroommomenten plaats. Elke cursist kan daarom dan ook direct aanvangen met de lessen bij de cursus Muziekproductie Rotterdam. Schrijf jij je samen met een vriend, vriendin, broertje, zusje of collega in? Dan ontvangen jullie samen 10% groepskorting per cursist per les gedurende de gehele lesperiode, ook bij het verlengen van een huidige lesperiode. Mocht jij je graag alleen in willen schrijven maar toch in groepsvorm les willen krijgen? Dan vormen wij op basis van jouw niveau een geschikte groep voor jou samen. Geef daarom dan ook op in welke groepsvorm jij graag een proefles zou willen volgen.

Volg een gratis proefles bij cursus Muziekproductie Rotterdam.

Bij de cursus Muziekproductie Rotterdam draait alles om onze passie voor muziek. Wij geven dan ook iedereen graag de kans deze passie met ons te delen. Schrijf je samen in voor een gratis proefles met een vriend, vriendin, familielid of collega, en ontvang een korting van 10% per cursist per les gedurende de gehele lesperiode. Mocht jij je graag alleen in willen schrijven maar toch in groepsvorm les willen krijgen? Dan vormen wij een geschikte groep voor jou samen.