Cursussen & Workshops

De Muziekschool Rotterdam is dé Muziekschool in Rotterdam voor het ontwikkelen van jouw talent. Bekijk hier het overzicht van cursussen en workshops die wij jou te bieden hebben. Volg vandaag nog een gratis proefles en laat je adviseren door een van onze gediplomeerde docenten.

Cursussen & Workshops

Ontdek jouw talent bij de Muziekschool Rotterdam

De Muziekschool Rotterdam is de plek voor het ontwikkelen van jouw muzikale talent. Gevestigd in het cultureel hart van Rotterdam en met een team van de beste gediplomeerde docenten bieden wij onze cursisten de leukste muzieklessen tegen de scherpste tarieven. Onze cursisten kunnen een keuze maken uit een ruim aanbod van cursussen en workshops waaronder gitaarles, zangles, keyboard- & pianoles, drumles, basgitaarles een DJ school en een cursus muziekproductie. Onze cursisten worden ondersteund door de beste gediplomeerde muziekdocenten die jou met hun theoretische en praktische kennis kunnen bijstaan in het ontwikkelen van jouw talent. Schrijf je vandaag nog in voor een gratis proefles en ontdek jouw talent.

Volg vandaag nog een gratis proefles

Volg vandaag nog een gratis proefles bij de Muziekschool Rotterdam en laat je adviseren door een van onze gediplomeerde docenten.

Volg een gratis proefles